SKANDINAVIA KODIT OY – RAKENNAMME UUDEN KOTISI

Skandinavia Kodit Oy suunnittelee ja rakentaa kestävät sekä yksilölliset, pohjoismaisen tyylikkäät kodit ja piharakennukset. 

Uudisrakentaminen

Rakennamme arkkitehdin suunnitteleman uniikin, sekä tyyliltään modernin pohjoismaisen uuden kotisi yli 15 vuoden kokemuksella.

Rakennamme niin pienet, kuin suuret uudiskohteet luotettavasti ja luonnollisesti laadukkaista materiaaleista. Uudisrakentamiseen meillä kuuluvat esimerkiksi omakotitalot, mökit ja paritalot. Moderni rakentaminen suosii yhä enemmän suuria ikkunoita talon rakentamisessa ja luonnonvaloa halutaankin tuoda kodin sisätiloihin mahdollisimman paljon.

Piharakennukset

Kotisi lisäksi toteutamme tarpeeseesi sopivat, eri käyttötarkoituksiin tarvittavat piharakennukset joka tontille ja joka tarpeeseen.

Rakennamme piharakennukset pihapiiriisi sopivaan tyyliin. Rakennamme kotipihallesi esimerkiksi varastot, leikkimökit, autotallit, pihasaunat ja etätyöpisteet. Suunnittelemme piharakennuksen tilauksestasi persoonallisesti juuri sinulle, tai sitten voit valita valmiin kohteen mallistostamme. 

Rakennamme puurakenteisia energiatehokoteja.

muuttovalmis koti

Suunnittelemme asiakkaillemme valmiin kokonaisuuden. Arkkitehti ottaa huomioon ilmansuunnat, trendit ja kaavamääräykset sekä toimivuuden ja kustannustehokkuuden.

Sisustussuunnittelijamme valitsee pintamateriaalit tämän hetken trendien mukaisiksi. Jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa pintojen värimaailmaan ja esittää omat toiveet joita toteutamme.

Valmis hyvin suunniteltu kokonaisuus on asiakkaalle helppo valinta.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan rakentamisesta lisää